Tuinhuizen

Tuinhuizen zijn sinds jaar en dag populair. In bijna iedere tuin staat er wel één te pronken. Niet verwonderlijk, gezien de voordelen die een tuinhuis je oplevert. We sommen ze hier voor je op.

Afhankelijk van het formaat is een tuinhuis op meerdere manieren te gebruiken. Compacte tuinhuizen worden voornamelijk gebruikt als berging. Ze vormen een prima onderkomen voor bijvoorbeeld je fiets, je tuingereedschap of je grasmaaier.

Dankzij het stevige hang- en sluitwerk van deze bergingen, staan je spullen altijd veilig achter slot en grendel en bovendien beschut voor onstuimig weer. Een prima investering dus voor de krappere tuin, zo’n compact tuinhuisje. Kies je echter voor een ruimer tuinhuis, dan neemt de hoeveelheid voordelen alleen maar toe.

Waarom kies je voor Lugarde?

Al meer dan 38 jaar ontwerpt en produceert Lugarde tuinhuizen, blokhutten, veranda’s, carports, houten garages, priëlen en recreatiewoningen. Wij bieden een grote variëteit aan modellen en afmetingen, met veel ruimte voor uw eigen wensen. In heel Nederland heeft Lugarde specialisten waar klanten voor advies en aankoop terecht kunnen. Lugarde is gevestigd in Laren (Gelderland), en wij zijn actief in binnen- en buitenland.

Lugarde biedt hoogwaardige kwaliteit tegen een nette prijs. Wij hebben een eigen fabriek en een eigen ontwerp- en tekenafdeling, waardoor we kwaliteit kunnen waarborgen. Ook kunnen we daardoor maatwerk leveren en aan specifieke klantwensen voldoen. Wist u dat diverse bekende Nederlanders een Lugarde-tuinhuis of -blokhut hebben? Ook ons eigen koningshuis en een aantal koningshuizen in Europa hebben Lugarde in hun tuinen staan. Zij willen het beste van het beste.

Leave a Reply