TC WOW

Wanneer je ons assortiment aan bikini’s ziet dan duizelt het je vast voor je ogen. Er zijn zoveel verschillende kleuren, prints en modellen. Je kunt mooie effen setjes kiezen, maar ook voor een losse bikinitop en bikini slip. Zo is het mogelijk om je eigen unieke bikini samen te stellen.

Qua bikini bovenstuk is er een nieuwe variant in de modewereld verschenen. Het is de bandeau-look. Het lijkt hierbij alsof de bikinitop om je boezem is gewikkeld. Voel je je meer thuis bij een klassieke versie van het bikini bovenstuk?

Kies dan voor een model met een neksluiting en cups met een driehoeksvorm. Wanneer je optisch meer volume voor je borsten wilt creëren, zorg dan dat de cups van je bikini gewatteerd zijn. Mag het van jou wel een beetje spannend zijn? Probeer dan een push-up bikinitop.

De beste badmode voor een spetterend stijlspel

Niet iedereen verheugt zich op het nieuwe zwemseizoen. En dat is vooral omdat wij dames iets te streng zijn voor onszelf. Ontwerpers weten precies hoe ze de vrouwelijke vormen eren.

Dus of je jezelf nu ziet als een appel of een peer, heb je lijf lief en ga met plezier je nieuwe bikini passen. Gekruiste banden maken tailles ranker, hoger uitgesneden broekjes laten je benen langer lijken. Prachtige plissé en voorgevormde cups verhullen en vullen op, en voor je het weet is alles perfect in balans.

Bron: TC WOW

Leave a Reply