Tweka

Merken die top badmode creëren zijn vaak geboren en getogen langs de kusten. De hoge taille shorts, luchtige broekpakjes en halternektops belichamen de levensstijl van witte stranden en eindeloze zomers van Australië tot Californië.

Van surfbabes tot waternimfen, de stijlen zijn sportief, sexy en snel. Vintage invloeden maken de tailles hoger en de broekspijpjes lager voor een bevallige, romantische en supervrouwelijke look. Kies in deze stijl voor ruches en ruitjes, polkadots en poederige bloemenprints. Je vindt altijd het beste bij Tweka.

Tweka is een trendy merk dat zich vooral kenmerkt door de opvallende, vernieuwende patronen en prints die zijn afgedrukt op de badmode. Daarnaast is de zwemkleding herkenbaar door de perfecte pasvorm, dit komt mede door het materiaal wat gebruikt wordt.

De Tweka badmode is voornamelijk gemaakt van stevige materialen zoals lycra en polyamide, wat ervoor zorgt dat de zwemkleding stevigheid geeft aan je lichaam. Omdat de zwembaden tegenwoordig voor een hoog percentage uit chloor bestaan, worden veel badpakken en zwembroek snel faal, deze zijn niet bestendig tegen dit agressieve chloor.

Daarom is de Tweka zwemkleding voor een groot deel gemaakt uit chloorbestendig materiaal, op deze manier wordt de zwemkleding niet faal en heb je er veel langer plezier van.

Leave a Reply