Hollands kerstpakket

Wilt u graag dicht bij huis blijven met uw kerstpakket in 2019? Kies dan voor ons Hollands kerstpakket. Een Hollands kerstpakket is hip dit jaar! De voorkeur voor onze lekkere kerstpakketten is duidelijk te merken. Een Hollands kerstpakket valt dan ook zeker in de smaak bij uw medewerkers.

Begin vorige eeuw was het de gewoonte dat mensen bij de boer langs de deur kwamen om hem en zijn gezin een zalig Kerstfeest te wensen en eten en drinken aan te bieden. Op tweede kerstdag mocht het personeel naar huis om met hun eigen familie kerst te vieren. Als blijk van waardering voor het gedane werk kregen ze dan een mand vol lekkers mee naar huis voor de gehele familie. Dit zorgde voor een extra feestelijk tintje tijdens kerst.

Uit dit gebruik is de traditie van het kerstpakket zoals we die vandaag de dag kennen ontstaan. Met het kerstpakket willen werkgevers hun werknemers een prettige kerst wensen. Hierdoor komt ook elk jaar het typisch Hollands kerstpakket weer terug. Of u nu gaat voor het typische Hollandse kerstpakket of de moderne variant hierop, Uwkerstpakket.nl heeft het allemaal.

Over uwkerstpakket.nl

Uw kerstpakket.nl is een onderdeel van PromoShopOnline.nl. Met vestigingen in Hengelo en Emmen. Wij zijn één van de grotere aanbieders van Kerstpakketten, Kerst- en Eindejaarsgeschenken en reclameartikelen. Voor veel toonaangevende organisaties verzorgen en produceren wij al vele jaren naar volle tevredenheid de Kerstpakketten en Eindejaarsgeschenken. We zijn er dan ook trots op, dat we met veel van onze klanten in het MKB-bedrijf, Zorgsector, Overheidsinstellingen en Multinationals een langdurige relatie hebben opgebouwd om hun relaties en medewerk(st)ers te bedanken.

Onze sfeervolle Kerstshowroom in Hengelo bevat meer dan 10.000 verschillende producten, zowel food als non-food. En hebben wij het niet in onze showroom, kunnen we het altijd voor u bestellen. U kunt uw pakketten bij ons in de showroom samenstellen vanaf een minimum aantal van 75 stuks.

Maar om het u helemaal gemakkelijk te maken kunt u natuurlijk ook online bestellen. Bij online-bestellingen uit ons basisassortiment is ieder gewenst aantal mogelijk. U kunt kiezen uit groot assortiment Kerstpakketten. In alle prijsklassen, kleuren, thema’s en smaakjes. In uw eigen omgeving zoekt u in alle rust uw kerstpakket uit. En wij zorgen voor de rest.

Leave a Reply